Pysznie, zdrowo i energetycznie
- Makarony zawierają węglowodany, dodatki są wypełnione witaminami, a sosy powstają z naturalnych składników - mówią właściciele Makkaron Pasta Bar. Od samego początku ich restauracja jest jedną z najpopularniejszych w Łomiankach.
Pysznie, zdrowo i energetycznie
- Makarony zawierają węglowodany, dodatki są wypełnione witaminami, a sosy powstają z naturalnych składników - mówią właściciele Makkaron Pasta Bar. Od samego początku ich restauracja jest jedną z najpopularniejszych w Łomiankach.
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6646_g.jpg)
Skrzyżowanie ulic Warszawskiej i Majowej jest jednym z ważniejszych punktów na kulinarnej mapie Łomianek. Właśnie tam od kwietnia mieści się Makkaron Pasta Bar, prowadzony przez Jacka i Ewę Muszyńskich, który odwiedziliśmy z Burmistrzem Łomianek, Tomaszem Dąbrowskim w ramach cyklu "Poznaj naszych przedsiębiorców".
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6647_g.jpg)
- Podstawą naszego menu jest makaron. Mamy też ciabattę, czyli włoskie chlebki z sosami. Zapraszamy również na własnoręcznie zrobione ciasto, jak i zimową herbatę, którą wprowadziliśmy z myślą o zmarzniętych gościach - mówi p. Jacek.
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6648_g.jpg)
Klienci o lokalu Państwa Muszyńskich często dowiadują się pocztą pantoflową. Jedni przekazują drugim, że w Makkaron Pasta Bar można zjeść smacznie, zdrowo i energetycznie. Klienci zachwalają sobie możliwość skomponowania ulubionego zestawu. Sami bowiem mogą wybrać makarony, sosy i dodatki.
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6649_g.jpg)
- Niedawno wprowadziliśmy sos cukiniowy z bekonem, z suszonymi pomidorami. Klienci wypowiadają się o nim w samych superlatywach. Najczęściej jednak decydują się na połączenie makaronu z sosem serowym z kurczakiem i ze szpinakiem. Dużym zainteresowaniem cieszy się również makaron z sosem pomidorowym, mięsem i pesto bazyliowym, podobnie jak sos tuńczykowy czy pieczarkowy - opowiada p. Jacek.
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6650_g.jpg)
Jak zapewniają właściciele, z myślą o swoich gościach, cały czas starają się wprowadzać kolejne nowości. Może zatem pora wpaść na makaron?
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6651_g.jpg)
DS
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6646_g.jpg)
Skrzyżowanie ulic Warszawskiej i Majowej jest jednym z ważniejszych punktów na kulinarnej mapie Łomianek. Właśnie tam od kwietnia mieści się Makkaron Pasta Bar, prowadzony przez Jacka i Ewę Muszyńskich, który odwiedziliśmy z Burmistrzem Łomianek, Tomaszem Dąbrowskim w ramach cyklu "Poznaj naszych przedsiębiorców".
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6647_g.jpg)
- Podstawą naszego menu jest makaron. Mamy też ciabattę, czyli włoskie chlebki z sosami. Zapraszamy również na własnoręcznie zrobione ciasto, jak i zimową herbatę, którą wprowadziliśmy z myślą o zmarzniętych gościach - mówi p. Jacek.
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6648_g.jpg)
Klienci o lokalu Państwa Muszyńskich często dowiadują się pocztą pantoflową. Jedni przekazują drugim, że w Makkaron Pasta Bar można zjeść smacznie, zdrowo i energetycznie. Klienci zachwalają sobie możliwość skomponowania ulubionego zestawu. Sami bowiem mogą wybrać makarony, sosy i dodatki.
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6649_g.jpg)
- Niedawno wprowadziliśmy sos cukiniowy z bekonem, z suszonymi pomidorami. Klienci wypowiadają się o nim w samych superlatywach. Najczęściej jednak decydują się na połączenie makaronu z sosem serowym z kurczakiem i ze szpinakiem. Dużym zainteresowaniem cieszy się również makaron z sosem pomidorowym, mięsem i pesto bazyliowym, podobnie jak sos tuńczykowy czy pieczarkowy - opowiada p. Jacek.
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6650_g.jpg)
Jak zapewniają właściciele, z myślą o swoich gościach, cały czas starają się wprowadzać kolejne nowości. Może zatem pora wpaść na makaron?
![[obrazek]](/dokumenty/zalaczniki/1/1-6651_g.jpg)
DS